Καλάθι 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
Philippos Hellenic goods εν συντομία
Το Ελληνικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο παράγεται με υψηλές προδιαγραφές και παραδίδεται άμεσα στο σπίτι σας.
Στην εταιρεία μας Philippos Hellenic Goods, μόνο οι καλύτερες ελιές συλλέγονται απο επιλεγμένες περιοχές της νότιας Ελλάδας, μεταφέρονται αμέσως σε τοπικά ελαιοτριβεία όπου με σεβασμό στην παράδοση ακολουθείται η διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης για την εγγύηση της άριστης ποιότητας του ελαιόλαδου.
Το ιδανικό κλίμα της Ελλάδας, με 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο και η άμεση έκθλιψη εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου απο τον καρπό συμβάλλουν σημαντικά. Αυτό που κάνει την διαφορά όμως είναι η προσωπική φροντίδα του Φιλίπ Πολί.
διαβάστε περισσότερα
Το ελαιόλαδο
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι συνώνυμο με την καλή υγεία και την εξαιρετική γεύση. Είναι δικαίως η βάση της Μεσογειακής διατροφής. Τα οφέλη του έχουν επιβεβαιωθεί επιστημονικά και είναι ευρέως γνωστά τα θρεπτικά τους στοιχεία όπως τα ομέγα 3-6 και οι φαινόλες.
Είναι η σίγουρη συνταγή για καλή υγείαμακροζωΐα και προσφάτως προτάθηκε για ανθρώπους που προσέχουν το βάρος τους και μετρούν τις θερμίδες.
Το PHILIPPOS εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι αγνό και φυσικό χωρίς χημικά πρόσθετα που αλλοιώνουν τη γεύση και την ποιότητα. 
διαβάστε περισσότερα

Bag-in-box: Μια συσκευασία φιλική προς τον καταναλωτή
Η συσκευασία είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για την ασφάλεια του πλανήτη μας. Στη Philippos Hellenic Goods προσπαθούμε καθημερινά να διατηρήσουμε λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον Το Bag-in-box είναι ή δική μας λύση. Χρησιμοποιούμε 3Λ Bag-in-box για το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.
Όλο το άρθρο
Λίγο Ελλάδα στο σπίτι μου
"Επιτέλους μπορώ να πάρω μαζί μου ένα κομμάτι της Ελλάδας, τώρα που τελείωσαν οι διακοπές μας, κάτι που θα μου θυμίζει την αλμύρα της θάλασσας και του αέρα, το ήπιο κλίμα της, το μοναδικό ελληνικό φως "λέει η Λαουρα, μια απ' τις πρώτες πελάτισσες του καινούργιου καταστήματος Philippos, που άνοιξε πρόσφατα στην Αίγινα.
Όλο το άρθρο
5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Εξαιρετικό Παρθένο Βιολογικό Ελαιόλαδο
Στην διεθνή αγορά κυκλοφορούν πολλές ποικιλίες εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων.  Μία από αυτές είναι και το βιολογικό, το οποίο συνήθως βρίσκουμε σε καταστήματα βιολογικών ή delicatessen. ​​​​​​​
Όλο το άρθρο
Τα οφέλη του Έξτρα Παρθένου ελαιολάδου για έναν αθλητή
«Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», το αρχαίο ρητό που υπογραμμίζει την ανάγκη να διατηρούμε τόσο το μυαλό όσο και το σώμα μας σε φόρμα. Η Ελλάδα έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό -μην ξεχνάμε ότι εδώ θεσπίστηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες- αλλά και στο ελαιόλαδο.
Όλο το άρθρο