Cart 0

Cart summary

Your shopping cart is empty

Items in cart: 0
Total items: € 0,00


Go to cart

When quality is a fact

July 5th at 12:00am

Η PHILIPPOS HELLENIC GOODS έλαβε δύο σημαντικές διεθνείς αναγνωρίσεις, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο για το PHILIPPOS DELICATE στον διαγωνισμό για το καλύτερο Ελαιόλαδο (Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου, Νέα Υόρκη 2015) και το χρυσό μετάλλιο για το PHILIPPOS ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ στον Διαγωνισμό Olive, Ιαπωνία 2015 (Σύνδεσμος Ελαιοπαραγωγών Ιαπωνίας ).

Η PHILIPPOS απέκτησε δικαιωματικά κορυφαία αναγνώριση σε δύο διαφορετικά σημεία του πλανήτη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία. Ένα νικηφόρο ταξίδι για δύο προϊόντα που προέρχονται από την καρδιά της Μεσογείου και προωθούν την αξία αυτού του μοναδικού ελληνικού προϊόντος σε όλο τον κόσμο!

Τα βραβεία αυτά αποδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρείας, που ιδρύθηκε το 2013 στην Αίγινα, ένα γραφικό νησί του Αιγαίου , από τον επιχειρηματία Philippe Poli. Ο ίδιος και το προσωπικό του καθημερινά εργάζονται, για να προσφέρουν στην αγορά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο κορυφαίας ποιότητας. Τα βραβεία αυτά αποδεικνύουν στον καταναλωτή ότι η ποιότητα του ελαιολάδου PHILIPPOS είναι αδιαμφισβήτητη.

Τι σημαινει ποιοτητα στο philippos εξαιρετικο παρθενο ελαιολαδο ;

Ποιότητα σημαίνει γεύση και υγεία. Η ποιότητα απαιτεί ικανότητα και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, κάθε στιγμή, από την καλλιέργεια ως την παράδοση στον καταναλωτή. Εδώ είναι μερικές από τις βασικές απαιτήσεις, για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα: Το λάδι πρέπει να ληφθεί από ελιές που καλλιεργούνται με φυσικές μεθόδους και συλλέγονται απευθείας από το δέντρο στο κατάλληλο στάδιο ωρίμανσης. Οι ποικιλίες της ελιάς, το έδαφος, το κλίμα, ο καιρός, όλα είναι έχουν εξαιρετική σημασία. Η πίεση θα πρέπει να γίνεται εγκαίρως, για να αποτρέψει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και τις τοξικές ουσίες που βλάπτουν τη γεύση και τις θρεπτικές ιδιότητες. Ο καρπός πρέπει να πιεστεί μηχανικά σε χαμηλή θερμοκρασία σεβόμενοι τις παραδοσιακές μεθόδους. Αυτή είναι η προϋπόθεση για την απόκτηση Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
  1. ​​​​​​​​​​​​​​Το πιεστήριο, όπου οι ελιές συνθλίβονται, πρέπει να είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ώστε να εξασφαλίσουμε συνθήκες υγιεινής απαραίτητες για την ακεραιότητα του προϊόντος.
  2. Η διατήρηση του λαδιού μέχρι την εμφιάλωση και την πώληση πρέπει να πληροί πολύ αυστηρά κριτήρια: σωστή θερμοκρασία, αποφυγή έκθεσης στο οξυγόνο, κατάλληλα υλικά και άλλα.
  3. Τακτικοί έλεγχοι απαιτούνται για τη διατήρηση όλων των γευστικών και θρεπτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου.

Η PHILIPPOS HELLENIC GOODS εξασφαλίζει όλα αυτά. Υπάρχει αυστηρός έλεγχος και προσοχή σε όλα τα στάδια. Όλες οι φάσεις της διαδικασίας παρασκευής και αποθήκευσης πρέπει να τείνουν προς την ίδια κατεύθυνση: την τελειότητα. Αυτή είναι η επιπλέον αξίατων ελαιόλαδων PHILIPPOS. 

Γευση και υγεια: αυτες ειναι οι επιλογες των καταναλωτων του ελαιολαδου PHILIPPOS

Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, που αποτελείται βασικά από μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, συμβάλλει ουσιαστικά στον έλεγχο της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης. Παίζει επίσης έναν ενεργό ρόλο στη διαδικασία πρόληψης και θεραπείας πολλών ασθενειών, όπως παχυσαρκία, καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτης. Πολλά άλλα πολύτιμα στοιχεία, όπως οι χρήσιμες πολυφαινόλες, μέσω των βιολογικών διενεργειών τους, συνεισφέρουν σημαντικά στη διατήρηση της καλής υγείας. Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα του, το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο δίνει στα γεύματά σας μια ξεχωριστή γεύση και χαρακτήρα. Συνδυάζεται τέλεια με την γεύση πολλών τροφίμων, ενισχύει τη γεύση άλλων και μεταμορφώνει την απλή τροφή σε ένα εξαιρετικά γευστικό πιάτο.

Η PHILIPPOS HELLENIC GOODS το κατορθωνει

Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί η τελειότητα , είναι το ελαιόλαδο να διατηρήσει το άρωμα, τη γεύση και τα βιολογικά του χαρακτηριστικά. Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο που φτάνει κουζίνα σας και το τραπέζι σας, με όλες τις ιδιότητές του ανέπαφες, αποδεικνύει την πραγματική του αξία. Η PHILIPPOS HELLENIC GOODS το κατορθώνει.

Το ελαιόλαδο είναι μια σύνθετη και ευαίσθητη τροφή. Εάν αντιμετωπίζεται με αγάπη και σεβασμό, προσφέρει το μοναδικό δώρο της γεύσης και ποιότητας. Η PHILIPPOS το γνωρίζει αυτό. Οι λάτρεις του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου PHILIPPOS αγαπούν την επιβεβαίωση . Η δέσμευση για τη συνεχή βελτίωση είναι διαρκής. Τα βραβεία που κερδίθηκαν στη Νέα Υόρκη και το Τόκιο πρόσθεσαν αισιοδοξία και έδωσαν την επιβεβαίωση ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος.

 

news awards aesthetic quality